Vores forsæbede olier

For at lave en fantastisk sæbe skal man bruge gode grundingredienser. Det er vigtigt for kvaliteten, fastheden, de fugtgivende egenskaber og for den cremede skum, som er kendetegnet for vores sæber: Handmade by Nature.

18.png

Økologisk Koldpresset Jomfru Kokosolie

Kokosolie er en af de vigtigste ingredienser i vores sæbe, da den giver en fasthed og fantastisk cremet skum. Vi har valgt en ekstra god olie, der ikke er raffineret og kommer fra en lille økologisk farm i Indien. Kokosolien er hovedingrendiensen i alle vores sæber.

IMG_0506.JPG

Økologisk Koldpresset Rapsolie

Rapsolien er Nordens olivenolie og mange gange mere fugtgivende. Derfor var det heller ikke svært at vælge, da vi skulle finde en basis olie til vores sæber. Hvorfor importere når vi har det bedste herhjemme? Vi får vores koldpresset og økologiske olie fra Nyborggaard. Et økologisk niche landbrug midt på den jyske hede drevet af Søren og Vibeke og kvaliteten er helt i top. Rapsolien finder du i alle vores sæber.

IMG_9163 (3).JPG

Økologisk Koldpresset Hampefrøolie

Nyborggaard laver også en fantastisk økologisk koldpresset hampefrøolie, som vi bare måtte prøve i vores sæber! Og sikke en sæbe!  Olien giver ikke bare sæben en smuk grøn farve, men er også fyldt med nærende og fugtgivende egenskaber.  Du finder olien i vores SKOV sæbe. Bare rolig flere sæber med hampefrøolie er på vej!
På billedet: Søren igang med at inspicere sine hampplanter. Søren driver Nyborggaard sammen med sin kone Vibeke Nyborggard.