Andre gode ingredienser

Vi putter ikke mange ting I vores sæber for vi tror på kvalitet og formål frem for kvantitet og fyld.

16_redigerede.png

Dansk Lynghonning

Her på heden findes den bedste lynghonning i verden - det mener vi ihvertfald! Den er cremet, mørk og aromatisk. Honning er anti-inflammatorisk, anti-bakteriel og fyldt med anti-oxidanter. Vi bruger honning i vores ENG og HAVRE sæbe.

Abstrakt Vand

Vand fra Blåbjerg Skov

Vores vand er hentet dybt under Blåbjerg skov. Så rent at vi kan bruge det i vores sæber uden kemi og det er vi stolte af herude vestpå! Vandet bruges i grundfasen når olierne laves om til sæbe.

14_redigerede.png

Dansk økologisk havre

Havre er ikke kun fantastisk på morgenbordet men også i sæbe. Sammen med lynghonningen giver den en lækker mild skrubbe sæbe, der blødgør og fugter huden. Vores havre er fra Danmark og økologisk naturligvis. Vi bruger de gyldne korn i vores HAVRE sæbe.

10_redigerede.png

Økologisk kaffe

Vores kaffe er friskmalet af Etiopiske bønner. Fairtrade og økologisk fra kaffens moderland. Sammen med den gyldne rapsolie og de krydrede nelliker er kaffen en fantastisk plejende skrubbesæbe. Kaffen fjerner lugt fra f.eks fisk og hvidløg, rapsolien giver fugt og nellikeolien virker anti-bakteriel. Den perfekte køkkensæbe. Vi bruger den aromatiske espresso i vores KAFFE sæbe.

Ointment

Naturlig E-vitamin

Vores E-vitamin er 100% naturlig og udvundet af GMO-fri soya planter. E-vitamin er ikke kun en vigtig anti-oxidant for huden, men også for olierne i vores produkter, så de kan holde sig friske længere. Find E-vitamin i alle vores produkter.